5 termék, amivel jól indul az új év

2021. január 05.

5 termék, amivel jól indul az új év

Felelősségteljes kisállattartóként bizonyára tettünk olyan újévi fogadalmakat, amelyek kedvencünkre nézve is pozitív változásokat hozhatnak. Ezek betartásához pedig szükségünk lehet néhány új termékre, amik támogathatják bundás családtagunk egészségét, kényelmét, vagy egyszerűen csak vidámabbá tehetik a szürke, hideg hétköznapokat.

Nem csak az emberek, hanem bizony a kutyusok esetében is fontos odafigyelni a megfelelő szájhigiéniára. Ahhoz, hogy négylábúnk fogai a lehető legtovább maradhassanak egészségesek és megelőzzük a fogkőképződést, érdemes fogtisztító finomságokat és játékszereket vásárolnunk.

  • A Purina DentaLife jutalomfalatok porózus textúrájuknak és bordázott kialakításuknak köszönhetően mindennapos használattal megtisztítják még a nehezen hozzáférhető fogakat is, így segítenek a fogkőképződés csökkentésében, valamint a fogak és az íny egészségének fenntartásában. C- és D-vitamin tartalmuk hozzájárul a fogak erősítéséhez is. Mindezek mellett pedig természetesen ízletesek, alacsony a zsírtartalmuk és nincs bennük hozzáadott cukor.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/dentalife-kutya-jutalomfalat-mp-medium-552g-8db/

  • Egy közös, szórakoztató játék közben is tisztulhatnak a fogak. A 11 cm-es Trixi mentás rugby labda bordázott felülete által tisztítja a fogakat, csökkentve a fogkövesedést. Gumis anyaga gyengéd a fogakhoz és az ínyhez. Dobjuk el a labdát kedvencünknek, majd kérjük meg, hogy hozza vissza, és időnként hagyjuk azt is, hogy lepihenjen megrágcsálni egy kicsit. Játsszunk nagyokat, és töltsünk idén több időt négylábúnkkal!

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/kutyajatek-mentas-115cm-rugbylabda-gumi/

  • A pihentető alvás egyik alapfeltétele a kényelmes fekhely. Ha az előző már megviselt, vagy eddig egyszerűen csak egy nagyobb párnán relaxált ugató pajtásunk, akkor most érdemes lehet beszereznünk egy komfortosabb darabot, amely még jól is mutathat otthonunkban. Ha szétnézünk az áruházak kínálatában, láthatjuk, hogy nem csak különböző méretek, hanem változatos formák, színek és minták közül is válogathatunk. A fit+fun Sparkle kutyafekhely sötétkék alapon fehér csillagokkal és szegéllyel nagyon szép és stílusos darab. Az elején alacsonyabb a pereme, így könnyen felléphet rá kedvencünk.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/fit-fun-kutya-fekhely-sparkle-s/

  • De udvaron tartott eb esetén se feledkezzünk meg kényelemről. Biztosan jobban indul majd az újév háziállatunk számára, ha meglepjük őt egy DogsCreek Everest kutyafekhellyel, amely különösen robusztus és kopásálló anyagokból készült. A Bionic Finish®C6 impregnálás hatására a huzat víz- és szennyeződés lepergető, de szükség esetén eltávolítható és kézi mosással tisztítható. Így ideális darab az eb és a gazdi számára egyaránt.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/dogs-creek-kutyafekhely-everest-m/

  • A rendszeres mozgás és a mindennapi séta elengedhetetlen, ha kutyusunk van. Ehhez pedig alapvető kiegészítő a megfelelő méretű nyakörv vagy hám, valamint a póráz. A legjobb, ha ezek fényvisszaverő anyagból készültek, de ha mégsem, akkor érdemes a pórázra rászerelnünk egy kis világítórendszert, hogy szürkületben és sötétben is biztosan észrevegyenek minket. Sétáljunk az újévben többet és biztonságosabban!

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/flexi-led-vilagitorendszer-porazra-vilagosszurke/