Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

5+1 ajándékötlet kisemlősöknek

2021. december 07.

5+1 ajándékötlet kisemlősöknek

Karácsonykor a meglepetéseknek nem csak családtagjaink és barátaink tudnak örülni, hanem bizony háziállataink is. Ne feledkezzünk meg tehát a legkisebbekről sem, amikor elkezdjük összeírni az ajándéklistát. Biztosan van olyan dolog, ami már elhasználódott az elmúlt év során, vagy aminek a megvásárlását már tervezzük egy ideje, de vártunk a megfelelő alkalomra. Talán éppen most jött el.

  1. Alagút

A kisemlősök különösen kedvelik a búvóhelyeket. A 26 cm hosszú AniOne zörgő csatorna ideális rejtekhely és egyben játék lehet hörcsögünk számára. Arra azonban ügyeljünk, hogy elég nagy szabad terület legyen hozzá a ketrecben vagy a terráriumban, és utóbbi esetben arra is figyelnünk kell, hogy felmászva rá, ne tudjon az üvegfal szélébe belekapaszkodni rágcsálónk, mert akkor gyorsan megléphet.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-kisemlos-jatek-zorgo-csatorna-horcsognek-26-cm/ 

  1. Vesszőhíd

Az AniOne vesszőhíd igazi átváltozóművész, játék és egyben rágcsálnivaló is, remek kiegészítője lehet a kisemlős-laknak. Több méretben is elérhető, így biztosan megtaláljuk kedvencünk számára a megfelelőt. A híd természetes fából készült. A hajlítható huzalok segítségével formázhatunk belőle házikót, létrát, alagutat, odút, szőnyeget és persze hidat is.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-vesszohid-kisallatoknak-s/ 

  1. Labda

A MultiFit vékony fűzfaágakból készített labdát, és abba rejtett illatos szénát, így a termék ízletes rágcsálnivaló és izgalmas, felfedezésre váró játékszer egyszerre. Főként törpenyuszik és tengerimalacok számára ideális választás.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/multifit-kisemlos-eledel-fuzfa-szenalabda/ 

  1. Házikó

A búvóhelyekből sosem elég, különösen, ha azok ehetőek is. A MultiFit szénából és füvekből készült házikóinak bizonyára egyetlen kisemlős sem tud majd ellenállni. Nem csak kedve szerint csemegézhet belőle szőrös pajtásunk, hanem mellette remek alvóhelyként is szolgálhat. 100%-ban természetes, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/multifit-kisemlos-haz-m/ 

  1. Csemege

Azoknak a háziállatoknak, amelyek imádják a hasukat, mindenképp szerezzünk be valamilyen különleges finomságot. A Little One rétifű tálak kifejezetten nyulaknak és rágcsálóknak készültek. A kisméretű tálak hat különböző ízzel vannak megtöltve: pasztinák, cukkini, alma, sütőtök, répa és rózsabimbó. Így még a legválogatósabb kisemlősök is biztosan megtalálják köztük a kedvenceiket. A snack-ek hosszú ideig lekötik és szórakoztatják majd pajtásunkat, miközben részt vesznek a fogak megfelelő ápolásában, ráadásul hasznos vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat is tartalmaznak.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/little-one-kisemlos-snack-retifu-tal-zoldseggel-es-gyumolccsel-65g/ 

+1 Ketrec

A ketrec minél nagyobb, annál jobb. Ha van hozzá elegendő helyünk és háziállatunk korábbi lakosztálya más kissé szűkös vagy megviselt, akkor a karácsony tökéletes alkalom arra, hogy meglepjük legkisebb családtagunkat egy új, tágas ketreccel. Ha hörcsögünk van, arra mindenképp ügyeljünk, hogy a rácsok közti távolság ne nőjön arányosan a mérettel, mert akkor könnyen kiszökik majd rágcsálónk.

Bármilyen ajándékot is válasszunk kedvencünknek, mindig tartsuk szem előtt az egészséget és a biztonságot.