Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Ez lesz a kedvenc
alkalmazása!

  • • hasznos tippek, tanácsok
  • • kiemelt ajánlatok

Töltse le az App Store vagy
Google Play áruházból a Fressnapf
megújult INGYENES alkalmazását!


Állatorvos válaszol

Állatorvos

Fressnapf állatorvosa válaszol

Kérdésére 48 órán belül válaszolok!

Kérdésem van!

Legfrissebb kérdések és válaszok:

Tisztelt Doktornő! Van egy 12 év körüli kutyusunk, akinek egyik napról a másikra nagyot romlott a hallása. Már nem hall meg olyan dolgokat, amiket korábban. Elég régóta rázza a fejét, hívtunk állatorvost, aki adott neki fülcseppet. Egy ideig rendb...

2019. 10. 14.

Fressnapf állatorvosa

Háznál nem lehet alaposan megvizsgálni a kutyát. Mindenképpen bele kellene nézni otoszkóppal a fülébe. Meg kellene vizsgálni a dobhártyát, hogy van-e esetleg középfül gyulladásra utaló jel.

Üdvözletem ! szeretném megkérdezni milyen vitamint ajánl cicának ill, kutyának szőrhullás ellen . Elég rendesen hullik mind két állat szőre .

2019. 10. 14.

Fressnapf állatorvosa

Ha prémium tápot esznek, akkor nincsen szükség külön vitaminra. Esetleg lazacolaj kiegészítés hasznos lehet. Nagyon fontos még a gyakori fésülés.

Összes kérdés
Fressnapf állatbarát térkép