Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kutyámmal lassan 1 hónapja utazgatunk. 2 hete viszont megvágta a talpát de nem mélyen. Semmi baja nem volt másnapra és az nem sem látszott semmi a fájópontnál. Szóval szerintem ez nem kapcsolódik a következő dolgokhoz amit írok. A kutyám másnap már furán viselkedett. Ha hozzá értünk csak egy kicsit az orrához nyüszített. Vagy éppen csak normálisan felakartuk venni ahogy mindig de már attól is felnyüszített. Volt, hogy csak egy szúnyog “megkóstolta” és elakarta kapni a szúnyogot de ettől is. Vagy csak leakartuk söpörni róla és már attól. 1 héttel utána ez súlyosbodott. Már nem volt olyan aktív. És tisztán látszott a tekintetében,hogy valami baja van. Szinte majdnem mindig lassan járkál. Futásközben is ha megpróbáljuk mozgásra bírni fél úton már le is lassít. Vagy futásközben felnyüszít és megáll. Oda megyünk és mikor megnézzük a lábát akkor már nem is nyüszít. Szóval csak az úgymond hirtelenebben első mozdulatnál csinálja miután már egy ideje szép lassan simogatjuk és tapogatjuk ,hol fáj neki nem nyüszít csak nagyon ritkán olyankor. De azt se nagyon lehet tudni hol mert szinte mindenholi érintéstől felnyüszített már. Most meg már ott tart, hogy néha mikor megpróbál elfeküdni már attól nyüszít egyet. És olyan is volt ,hogy éppen feküdt vagy aludt de amint hallotta ,hogy közelít felé valaki és megáll előtte vagy elmegy mellette,éppen nagyobb hang riasztja fel álmából bár ez ritka már attól is csak úgy felnyüszít. A sétát viszont még mindig nagyon szereti. Annál azért felélénkül. Mindig is imádott sétálni menni. A kedvenc programja. Viszont múltkor macskát látott és gyorsabban ment és így kicsit húzódott és már attól is. Van ,hogy ritkábban van, hogy gyakrabban csinálja ezt. Nem tudjuk mi baja és szeretnénk rajta segíteni. Mi okozhatja ezt? A választ előre is köszönöm!

2018.07.11

Állatorvos

Ez olyasmi, ami állatorvosi vizsgálatot igényel. A távolból nem lehet sajnos kitalálni, hogy hol fáj a kutyának. Nekem az első gondolatom gerinc eredetű fájdalom, ami hirtelen, éles, hasító jellegű érzés lehet és az ettől való félelem olyankor is lassabb mozgásra, tartózkodásra késztetheti, amikor konkrétan nem érzi azt. Mindenképpen alapos vizsgálat szükséges.

Vissza a kérdésekhez