Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

A legjobb benti játékok cicáknak

2024. január 02.

Az év leghidegebb napjain általában még a kijárós macskák is szívesebben maradnak a fűtött a lakásban. Ám, azt az energiát, amit kint vezetnének le, ebben az esetben bent fogják, vagyis izgalmassá kell tennünk számukra a négy fal között töltött időt. Ha nem szeretnénk, hogy például a függönyön lógjon a cicánk, mire hazaérünk, érdemes beszereznünk neki olyan játékszereket, amik mentálisan és fizikailag is stimulálják őt akár olyankor is, amikor nem vagyunk otthon.

Intelligenciajáték

Az AniOne Activity snackboard macskajáték tökéletes választás azoknak a bársonytalpúaknak, amelyek rajonganak az ínycsiklandó jutalomfalatokért. A csemegével tölthető játékszer öt különböző játékot foglal magában, és ötleteket, trükköket tartalmazó útmutató is jár hozzá, hogy minél többet tudjunk együtt mókázni minitigrisünkkel. A snackboard használata egyrészt támogatja a fizikai aktivitást, másrészt szellemi kihívást is jelent a cicának. Segít fejleszteni a macska ügyességét és mozgékonyságát, de nem megterhelő módon, így akár idősebb és beteg háziállat számára is ideális.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-activity-macskajatek-snackboard-30x40cm/

Interaktív játék

Az AniOne Jolly Butterfly macskajátékhoz, ahogy a neve is árulkodik róla, tartozik egy elektronikusan forgó pillangó, amelynek az acélhuzal beállításával módosítható a pályája, a sebessége és a forgása is, ami által élethű, repdeső mozgásával azonnal képes feléleszteni a cica vadászösztönét. Továbbá a játék része egy golyópálya is, így a labda is bármikor körbe-körbe kergethető. Ez a vidám játékszer változatosan szórakoztatja a szobatigrisünket, miközben rendszeres egészséges testmozgásra csábítja őt.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-cicajatek-jolly-butterfly/

Alagút

Az AniOne zörgő alagútba szívesen bújik majd bele kedvencünk olyankor is, amikor távol vagyunk. A zizegő hang teszi igazán érdekessé a játékszert, melyet nem csak a két végéről közelíthet meg a minitigris, hanem akár a közepén lévő nyíláson keresztül is beugorhat. A 25×70 cm-es, poliészterből készült alagút könnyedén össze is hajtható, amikor épp nincs szükség rá, így egyáltalán nem foglal sok helyet a tárolásakor.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-macskajatek-zorgo-alagut-25x70cm/

Pálcás cicajáték

Egy AniOne macskapeca minden cicás otthon kötelező tartozéka. Ez a termék pedig különösen jó választás, hiszen két cserélhető játékszert is tartalmaz, így egészen biztos, hogy nem fog egyhamar ráunni bársonytalpúnk és hosszú időn keresztül nyújt majd élvezetes időtöltést. A pálca és a zsinór által óriási vadászatra invitálhatjuk kistigrisünket, a végén lévő tollakat gyors irányváltásokat végeztetve húzhatjuk a padlón, de akár a bútorokon át is vezethet az út, és még a levegőbe is felugorhat értük az izgatott cica.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-cicajatek-palca-3-alkatresszel-40cm/

Macskagyökér párna

A kevésbé játékos szobatigrisek számára is van valami, aminek még ők is nehezen tudnak ellenállni, az pedig a macskagyökér párna. A valeriána illata gyorsan magához csábítja majd cicánkat, így a kispárna könnyen az egyik kedvenc játékává válhat, és jelenlétével bármikor lefoglalhatja háziállatunkat.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-celebration-macskajatek-macskagyoker-parna/

További tartalmak

A legjobb benti játékok cicáknak

A legjobb benti játékok cicáknak

Milyen játékokat válassz kiscicádnak?

Milyen játékokat válassz kiscicádnak?

DIY matatótábla cicáknak! – Nem csak Valentin-napra!

DIY matatótábla cicáknak! – Nem csak Valentin-napra!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok