Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

A legjobb táplálékkiegészítők cicáknak

2022. október 28.

A legtöbben valószínűleg szedünk vagy szedtünk már valamilyen multivitamint, illetve étrendkiegészítőt, így felmerülhet bennünk a kérdés, hogy vajon cicánknak is szüksége lehet-e rájuk. Bár ideális esetben kedvencünknek az alapvető tápanyagok jelentős részét a rendszeresen fogyasztott eledeléből kellene felvennie, a táplálékkiegészítés esetenként javíthatja a macska általános egészségügyi állapotát, erősítheti az immunrendszerét és segíthet abban, hogy az állat jobban érezze magát.

Hogyan válasszunk

A megfelelő termék kiválasztásakor azt kell meghatároznunk, hogy minitigrisünk, mely táplálékkiegészítők előnyeit élvezheti. Rengeteg készítmény érhető el a piacon a különböző korú, méretű és igényű macskák számára. Hogy pontosan mely vitaminokra lehet pluszban szüksége bársonytalpúnknak, azt mindenképp állatorvossal ajánlott egyeztetnünk, és még emellett is lehet néhány szempont, amit javasolt figyelembe venni.

A márka

Érdemes egy-egy népszerű márka termékeit választanunk, ugyanis az ismert gyártók esetében feltételezhető, hogy étrendkiegészítőiket alaposan felülvizsgálták, mielőtt forgalomba kerültek volna, tehát biztonságosan alkalmazhatóak és a hatékonyságuk klinikai vizsgálatokkal igazolt. Továbbá valószínűleg rendelkeznek elérhető, segítőkész ügyfélszolgálattal, amely fontos lehet, ha esetleg kérdésünk merülne fel.

Egészségügyi problémák

Ha kedvencünknek speciális egészségügyi problémái vannak, akkor azokra kell összpontosítanunk. Bizonyára olyan  táplálékkiegészítőt szeretnénk vásárolni, amely segít a kialakult betegség gyógyításában. Mindig egyeztessünk állatorvossal, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt adunk kedvencünknek, mert akár ártani is lehet velük egyes állapotokban.

Összetevők

Győződjünk meg arról, hogy a kiválasztott vitamin vagy táplálékkiegészítő minden összetevője egészséges és támogatja a cica szervezetét, és nincs köztük olyan, amely árthatna neki. Ha kétségeink vannak, mindenképp forduljunk állatorvoshoz, aki segít értelmezni a címkén olvasottakat.

Vélemények

Keressünk az interneten véleményeket a termékekről, így információt gyűjthetünk például arról, hogy mennyire bizonyultak hatékonynak, mennyire könnyű vagy épp nehézkes az adagolásuk, szívesen fogyasztják-e őket a bársonytalpúak vagy esetleg valami trükkhöz kell folyamodni, stb.

Néhány kedvelt és hatásos táplálékkiegészítő

1.) PetBalance Support macska paszta szőroldó malt-soft: segít megakadályozni a szőrlabdák képződését
2.) PANZI macskafű dobozos: támogatja az emésztés megfelelő működését
3.) GimCat macska paszta multivitamin extra: összetevői erősítik az immunrendszert
4.) GimCat Expert Line macska paszta kitten: a kiscicák fejlődésének, csontnövekedésének, immunrendszerének a támogatója
5.) PetBalance Support macska paszta húgykő elleni: a húgyutak megfelelő működéséért

További tartalmak

A legjobb táplálékkiegészítők cicáknak

A legjobb táplálékkiegészítők cicáknak

3+1 egészséges házi nasi cicáknak!

3+1 egészséges házi nasi cicáknak!

Az ideális mennyiségű táplálék házimacskáknak

Az ideális mennyiségű táplálék házimacskáknak

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok