A legjobb tavaszi cicajátékok

2020. március 21.

A legjobb tavaszi cicajátékok

Ahogy egyre hosszabbá válnak a nappalok és egyre magasabbra kúszik a hőmérő higanyszála, úgy valószínűleg a játékkedvünk is megnő, és szívesebben töltünk időt cicánkkal az udvaron. De akár kint, akár bent szoktunk mókázni minitigrisünkkel, érdemes a tavaszi nagytakarítás során az elnyűtt játékszereket is kiszanálni, és újakra cserélni őket.

Madár cicajáték

A macskák szeretnek vadászni, de ne hagyjuk, hogy élő szárnyasok essenek áldozatául az éles karmoknak. Szerezzünk be inkább egy Naturally Good pink-barna színű, 6,5×7 cm nagyságú játékmadarat. A puha anyagból készült figura megkíméli a fogakat a hevesebb játék során is, és könnyedén hordható a szájban. Ha esetleg nem tudnánk felkelteni vele bársonytalpúnk érdeklődését, fújjuk be macskamentával.

https://www.fressnapf.hu/naturelly-good-cicajatek-madar-pink-barna-65x7cm/

Tölthető nyuszi

A 13×5 cm-es, zöld színben kapható Naturally Good nyúl már eleve úgy készült, hogy az meg is tölthető macskamenta-golyókkal, így egészen biztos, hogy cicánk nem tud majd neki ellenállni. Szuper eszköz lehet egy kis vadászatra ösztönzéshez, de akár alvótársnak is ideális. A minőségi anyagnak és a megerősített varrásnak köszönhetően hosszantartó játékélményt biztosít.

Naturelly Good cicajáték nyúl tölthető zöld 13×5

Pálca szalaggal

Botos cicajátéknak mindig kell otthon lennie, hiszen imádják őket a minitigrisek. A 40 cm hosszú AniOne pálca végére izgalmas szalagok kerültek rögzítésre. Mozgathatjuk a pálcát a földhöz közel vagy akár magasabbra tartva is, hogy meg kelljen érte küzdenie kedvencünknek.

AniOne cicajáték pálca szalaggal 40 cm

Akciólabda

A 10 cm átmérőjű, fekete színű AniOne akciólabda anélkül képes hosszú időre lefoglalni cicánkat, hogy nekünk is közreműködnünk kellene benne, így tökéletes választás olyankor, amikor különösen elfoglaltak vagyunk. 3 funkcióval is rendelkezik, így háziállatunk biztosan nem fogja megunni egyhamar.

AniOne cicajáték akciólabda 3 funkcióval 10 cm

Jutalomfalattal tölthető labda

Ha cicánk nagyon szereti a hasát, akkor felhasználhatunk pár szem finomságot is ahhoz, hogy mozgásra ösztönözzük. A 7,5 cm átmérőjű AniOne labda jutalomfalattal tölthető, a nasi megszerzéséért gondolkodnia és ügyeskednie kell a bársonytalpúnak. Figyeljünk meg, ahogy rájön a macska, hogy hogyan juthat hozzá a játékban zörgő és illatozó ennivalóhoz.

AniOne cicajáték jutalomfalattal tölthető 7,5 cm