Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

A legjobb tavaszi termékek kutyádnak

2023. április 06.

Végre itt a tavasz, egyre több a napsütéses órák száma, mely által melegszik a levegő, így most már sokkal nagyobb lelkesedéssel mehetünk ki a szabadba négylábú barátunkkal. Mikor környezetünk újra zöldülni, sőt, színesedni kezd, jóval több felfedezni való vár ránk a rövidebb séták és a hosszabb kirándulások során egyaránt. Néhány termék pedig kifejezetten segíthet abban, hogy kedvencünk igazán boldog és egészséges lehessen a tavaszi hónapokban is.

Sampon

Bár a tavasz melegebb napokat jelent, eső továbbra is bármikor előfordulhat. Egy kutyagazdi számára pedig ez azt jelenti, hogy számítania kell arra, hogy időnként sáros lesz a kutyabunda. A Biogance 2in1 kutyasampon kiválóan alkalmas arra, hogy megtisztítsuk vele kutyusunkat a kinti játék után. Sőt, nem csak tisztít, hanem egyúttal táplál is és kisimítja a szőrzetet, továbbá segít csökkenteni az allergia kockázatát.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/biogance-kutyasampon-2in1-250ml/

Esőkabát

Könnyebb lehet a dolgunk, ha beszerzünk kutyánknak egy trendi AniOne esőkabátot is, amely nem csak a csapadék, hanem a szél és az esetleges hideg ellen is védelmet nyújt. A kabáton lévő fényvisszaverő elemek által pedig a kora reggeli vagy késő esti séták is biztonságosabbak lehetnek. A praktikus nyílás és a tépőzár pedig lehetőséget nyújt a nyakörv vagy a hám korlátozás nélküli használatára. Több méretben is elérhető, így biztosan megtaláljuk azt, amelyik a leginkább passzol kedvencünkre.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-esokabat-kutyaknak-fekete-26cm/

Nyakörv

Tavasszal a nyakörvcsere is aktuális lehet, és ilyenkor a színválasztásban is érdemes bátrabbnak lennünk. Meglephetjük háziállatunkat például a MORE FOR Deluxe lila színű nyakörvével, amely nem csak elegáns megjelenésű és trendi medállal rendelkezik, hanem kényelmes viseletet is biztosít kutyusunk számára. A hajtogatott éleknek köszönhetően a nyakörv nem húzza négylábú barátunk szőrét, így különösen kíméletes a bundához, vagyis felszabadultabban tudja viselni kedvencünk. Az 1-2 kg-ostól a 25 kg-osig minden eb nyakán jól mutathat.  

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/more-kutya-nyakorv-deluxe-lila-xs/

Kefe

A tapasztalt gazdik már jól tudják, hogy a tavasznak akad egy kissé kellemetlenebb velejárója is, az pedig a vedlés. Egy FURminator aljszőrkefe ilyenkor különösen hasznos kiegészítő lehet, hiszen akár 99%-ban eltávolítja a kilazult szőrszálakat. Ezáltal kevesebb szőr jelenik meg például a kanapénkon és a ruházatunkon. Több típus elérhető, így biztosan megtaláljuk azt, amely kutyánk méretéhez és szőrtípusához a legmegfelelőbb. A kefén lévő FURejector gomb segítségével az eszköz könnyedén tisztán tartható, az élvédő pedig megóvja a fogakat a tároláskor.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/furminator-short-l-hair-l-kutyafesu/

Agility

Vonjuk be pajtásunkat egy olyan tevékenységbe, amely serkenti őt fizikailag, valamint szellemileg is, és a legjobb lehet talán tavasszal elkezdeni. Az agility edzésekhez elegendő néhány terméket beszereznünk, és máris egy szuper pályát állíthatunk fel az udvarunkon. Az AniOne szlalompálcáival különböző alakzatokat építhetünk fel, így változatos akadályokat hozhatunk létre az örökmozgó eb számára. Ami fontos, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy a szlalom megtanítása időigényes, némi türelemre és pár zacskó jutalomfalatra is szükségünk lehet a cél eléréséhez.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-agility-slalomallvany-12db/

Nem akarsz lemaradni legújabb cikkjeinkről?

Iratkozz fel!

További tartalmak

A legjobb tavaszi termékek kutyádnak

A legjobb tavaszi termékek kutyádnak

Kutyajátékok tisztítása – szükséges?

Kutyajátékok tisztítása – szükséges?

Praktikus fésűk a csillogó kutyabundáért

Praktikus fésűk a csillogó kutyabundáért

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.