Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Adj egy pacsit: segítség a mentőkutya kiképzésben!

2017. november 02.

Adj egy pacsit: segítség a mentőkutya kiképzésben!

A Fressnapf több egy áruházláncnál: a Fressnapf közösség. Összeköt minket az állatok iránti szeretet, és hogy a legjobbat akarjuk mind házi kedvenceinknek, mind azoknak az állatoknak, akik teljes odaadással állnak szolgálatunkba segíteni a bajban. Most Ön is tehet a mentőkutyákért és életeket menthet a Fressnapf barátságkarkötők megvásárlásával!

A Fressnapf közössége újra és újra megmutatja, hogy a nagylelkűség és az állatbaráti szeretet találkozása nagyszerű dolgokra képes. 2016-ban például 35 tonna adományt gyűjtöttünk össze együtt látogatóinkkal és juttattuk el a velünk kapcsolatban álló menhelyeknek. Az Adj egy pacsit kezdeményezés nem újdonság követőinknek, idén a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 mentőkutya kiképző részlegét támogatjuk.

Látogasson el áruházainkba és szerezze be a Fressnapf barátság karkötőket, amelyek megvásárlásával darabonként 450 Ft-al támogatja a mentőkutyák kiképzését és hozzájárulhat jövendőbeli munkásságuk sikeréhez, életek mentéséhez.

Legyen Ön is részese a mozgalomnak és hirdesse a karkötő hordásával elköteleződését a nemes ügyért! Keresse őket november 2-től december 15.-ig a Fressnapf áruházakban!

Hozzájárulásukat a Fressnapf csapata, az alapítvány, a mentőkutyák és kiképzőik nevében is előre köszönjük!