Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyük boldoggá az állatokat

2023. október 01.

Tegyük boldoggá az állatokat

A karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor még fontosabbnak érezzük, hogy a nélkülöző kedvencekről se feledkezzünk meg, akiknek még nincs otthonuk. Az idei évben is szeretnénk az ünnepek közeledtével civil szervezetek munkáját segíteni és a menhelyeken gazdira váró kisállatoknak is kedveskedni.

Idén több lehetőséggel igyekszünk segíteni, hogy Te is támogathass egy jó ügyet:

Az Összefogás az állatokért kampány keretében a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány munkájához szeretnénk hozzájárulni, és reméljük, minél többen csatlakoztok kezdeményezésünkhöz.

A Kutyával egy Mosolyért Alapítvány célja a hátrányos helyzetű emberek életminőségének javítása, a számukra megfelelő segítséget nyújtó terápiás kutyák képzésével.  Az alapítvány a kutyás terápiás programok során óvodás és iskolás korú, különböző fajta és különböző súlyosságú fogyatékossággal élő gyermekek egyéni és csoportos fejlesztő óráit segíti, valamint több idősek otthonában nyújt segítséget a depresszió megelőzésében és a kognitív funkciók megtartásában, fejlesztésében.

Támogass Te is egy jó ügyet és minden eladott medál árából 500 Ft-ot* adományozunk a Kutyával Egy Mosolyért Alapítványnak.

Díszítsd a különleges medállal kedvenced nyakörvét, pórázát, saját kulcstartódat, táskádat vagy használd nap mint nap praktikus bevásárlókocsi érmeként és mutasd meg az összefogás erejét! 

Ha pedig a nélkülöző kisállatok egy-egy kívánságát szeretnéd teljesíteni az ünnepek alatt, a Tegyük boldoggá az állatokat kampányunk keretében ezt is megteheted.

Váltsuk valóra együtt a nélkülöző kisállatok kívánságait! Amikor legközelebb vásárolsz a kedvenc Fressnapf áruházadban, teljesítsd egy gazdira váró kisállat kívánságát.

Válassz egy kívánságkártyát az üzletben felállított karácsonyfáról, teljesítsd azt a helyszínen* és helyezd a karácsonyfa alá. Az ünnepek előtt mi segítünk eljuttatni azt a civil szervezeten keresztül a meglepetésre vágyó kedvenceknek!

Kezdeményezésünk célja, hogy a civil szervezeteket oly módon és olyan eledelekkel, illetve felszerelés adományokkal támogassuk, amelyekre valóban szükségük van.

Vásárolj barátságmedált áruházainkban vagy a webshopon, vagy váltsd valóra egy menhelyi állat kívánságát áruházaink egyikében***, és tedd a karácsonyt az állatszeretet ünnepévé!

Megnézem

*Adománygyűjtő medáljaink elérhetőek 2023. október 1-től a készlet erejéig áruházainkban és a webshopunkon. A barátság medál eladási ára 899 Ft. Minden eladott barátság medál árából a Fressnapf-Hungária Kft. 500 Ft-tal támogatja a Kutyával egy Mosolyért Alapítványt.

**A kártyán szereplő termékek kizárólag az áruházainkban történő megvásárlásával tudod a kiválasztott kis kedvencet megajándékozni és egy civil szervezetet támogatni.

***A “Tegyük boldoggá az állatokat” kampány az alábbi Fressnapf áruházakban nem elérhető: Fressnapf Pólus Center, Fressnapf Bajza utca, Fressnapf Kerepesi, Fressnapf Ajka