Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ünnepi meglepetés: Fressnapf ajándékkártya

2018. december 18.

Ünnepi meglepetés: Fressnapf ajándékkártya

Két ajándékot egy csapásra! A Fressnapf ajándékkártyával nem csak állatkedvelő szeretteit lepheti meg az ünnepek alkalmából, hanem bundás, tollas vagy pikkelyes pajtásaiknak is örömet szerezhet izgalmas játékokkal, mennyei falatokkal vagy praktikus kiegészítőkkel. 

Mindannyiunk számára fontos, hogy olyan ajándékot adjuk családtagjaink vagy barátaink számára, amelynek a legjobban örülnek. Ebben segít a Fressnapf ajándékkártya. Ez egy egyszerű, de mégis fantasztikus eszköz az ajándékozáshoz vagy a köszönet mondáshoz, miközben az ajándékozottnak megadja a választás lehetőségét. A feltöltéstől számított egy éven belül bármelyik magyarországi Fressnapf üzletben levásárolható a kártyára feltöltött összeg, és ezáltal jókedvre derítheti hű társát remek termékeink segítségével. Ráadásul a vásárláshoz nincs szükség regisztrációra, nem névre szól, így akár át is ruházható. Töltse fel a kártyát és kész is a tökéletes karácsonyi meglepetés.

Keresse Ön is a Fressnapf áruházak pénztárainál ajándékkártyánkat, és szerezzen örömet! Boldog és állati karácsonyt kívánunk minden gazdinak és kedvencének! 🙂

Tudjon meg többet az ajándékkártya felhasználási feltételeiről!