Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ajándékötletek állatrajongók számára

2018. november 26.

Ajándékötletek állatrajongók számára

A karácsonyi készülődés alatt az egyik legnehezebb feladat az lehet, amikor a megfelelő ajándékokat próbáljuk megtalálni szeretteink számára. Ha nem italokat, desszerteket és tusfürdős csomagokat szeretnénk a bevásárlókosarunkba pakolni, akkor muszáj egy kicsit kreatívabbnak lennünk. Az állatrajongókkal talán nincs is olyan nehéz dolgunk, hiszen sok-sok ötletes meglepetés közül válogathatunk.

  1. Táska a sétákhoz

A kutyusokkal minden nap sétálni kell, ezért egy praktikus táska remek választás lehet. Figyeljünk arra, hogy legyen benne hely az állati kiegészítőknek (póráz, kutyaruha, itató, 1-2 játékszer, kutyapiszokzacskó), valamint a gazdi legfontosabb holmijainak is (kulcs, telefon, pénztárca, vizes palack). Tehát érdemes olyan táska mellett döntenünk, amely több zsebbel is rendelkezik, így könnyebb lesz bepakolni, majd válogatni belőle a kinti program során.

  1. Láthatósági mellény és kiegészítők

Igaz, hogy a rikító citromsárga, fényvisszaverő ruhák nem tartoznak a legdivatosabb darabok közé, viszont az esti sétáknál nagyon hasznosak, főleg, ha az illető olyan környéken él, ahol gyenge az éjszakai világítás. De nem csak mellényt vásárolhatunk, hanem akár fényvisszaverő karkötőt, nyakörvet, pórázt, vagy ledes-világító bilétát is.

DogsCreek kutyanyakörv Safety piros 55-65cm

  1. Medál

Ha az állatbarát személy szeret nyakláncot hordani, akkor bátran ajándékozzuk meg egy szép medállal. A medál ábrázolhat kutya- vagy cicamancsot, de konkrét figurát is, ha például szerettünknek csivavája van, akkor keressünk olyan ékszert, ami ezt a kutyafajtát ábrázolja. Jó ötlet lehet még a háziállat nevét formáló medál is, pl. Lucky.

  1. Mintás póló, párna, bögre

Ha a méretet tudjuk, akkor egy magas minőségű, szitanyomott pólóval nem igazán lőhetünk mellé. Mérethiány esetében viszont dönthetünk párna, bögre vagy egérpad mellett is. Mintaként választhatunk egy jól sikerült fényképet az imádott állatról, de egy azonos fajtáról készült grafika is tökéletes lehet. Ha nem figurás felsőt szeretnénk, hanem inkább valami frappáns feliratút, az is remek ötlet. Néhány bevált szöveg: „Dogs/Cats make my life whole”, „Dogs/Cats are my favourite people”, „Mixed dog mum”, stb.

  1. Könyv

Ha a megajándékozni kívánt ismerősünk nem csak az állatokért rajong, hanem az olvasásért is, akkor szuper ajándék lehet például egy kutyás, macskás, lovas, rágcsálós, akvarisztikás, vagy egyéb az érdeklődési körének megfelelő könyv. Néhány éve nagyon kedveltek a felnőtt színezők is, akár azok közül is kereshetünk állatosat.

  1. Webkamera

Bundás barátját senki sem szereti egyedül otthon hagyni. Nem csak azért, mert hiányzik napközben az állat, hanem, mert bizony aggódni is lehet érte. Az internethez csatlakoztatható kamerák viszont lehetővé teszik, hogy akkor is lássuk, mit csinál épp háziállatunk, amikor távol vagyunk tőle. Egyes termékekkel a hangok továbbítása is lehetséges, érdemes szétnézni a kínálatban.

+1  Kisállat

Nagyon fontos, hogy állatot csak akkor vigyünk ajándékba, ha biztosak vagyunk abban, hogy vágynak rá, és azt előre leegyeztettük az illetővel vagy legalább a többi ott lakó családtaggal. Háziállatot tartani nagy felelősség, ezért biztosak kell lennünk abban, hogy a gazdijelöltnek van elég ideje foglalkozni az élőlénnyel és anyagilag sem okoz neki gondot. Ráadásul az állatnak már az első nap is ki kell elégíteni a szükségleteit, így addigra a legfontosabb kiegészítőket és némi eledelt is be kell szerezni.

 

Forrás: mydoglikes.com