Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Hello Ajka, érkezünk!

2023. május 16.

Hello Ajka, érkezünk!

Jó hírünk van minden ajkai gazdi számára! Május 25-én megnyitjuk legújabb áruházunkat az ajkai ZONE Bevásárlóparkban!

Nagy öröm számunkra, hogy ismét bővülhet a Fressnapf vásárlói közössége. Minden kis kedvenc a legjobbat érdemli, éppen ezért kihagyhatatlan ajánlatokkal és nagyszerű akciókkal készülünk nektek Ajkán is! Vadiúj áruházunkban prémium márkák, ízletes falatok, hasznos kiegészítők és szuper játékok közül válogathatsz hű barátodnak!

Egy kis meglepetéssel is készülünk nektek a nyitás örömére! Május 25-én és 26-án minden termékünkre 20% kedvezményt biztosítunk új áruházunkban*!   

Az ajkai Fressnapfban is a megszokott minőséggel, és felkészült, barátságos csapattal várunk minden gazdit és kis kedvencet! Ünnepelj velünk és lepd meg hű társad egy apró meglepetéssel!

Megnézem!

*Az ajánlat bármilyen összértékű teljes árú termék(ek) vásárlása esetén egyszeri 20% kedvezményre jogosít a vásárlás végösszegéből. A kedvezmény más árakcióval, kedvezménnyel és kupon akcióval nem összevonható, kizárólag teljes árú termék(ek) vásárlása esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem érvényesíthető élőállatok, ömlesztett eledelek illetve ajándékkártya vásárlása esetén.