Utalvány Akció Szekszárd

Utalvány Akció Szekszárd

Részvételi Szabályzat

1. Szervező: Az Akció szervezője a Fressnapf-Hungária Kft. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/c., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-709539; adószám: 12910731-2-44, továbbiakban: Szervező), amely a Részvételi Szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

2. Az Akció időtartama
Az Akció 2017. június 20-tól június 30-ig tart, az árkedvezmény az Akció időtartama alatt a Fressnapf szekszárdi áruháza nyitvatartási idejében történő vásárlás során vehető igénybe, egy vásárlásnál egy utalvány használható fel. Az árkedvezményre jogosító utalványok az Akció időtartamát követően nem válthatóak be és nem használhatóak fel más Akciók keretében.

3. Részvételi feltételek
Az Akció időtartama alatt az árkedvezményre jogosító utalvány az értesítő levélben megjelölt http://fressnapf.hu/utalvany_szekszard linken érhető el. A részvételhez nem kell mást tenni, mint az utalványt kinyomtatni vagy telefonra letölteni, és vásárláskor bamutatni azt. Az utalványt csak nyomtatott, vagy telefonra letöltött formában fogadjuk el.

Az Akció időtartama alatt minden 5000 Ft-ot meghaladó vásárlás árából vásárlásonként összesen 1000 Ft kedvezményt adunk 1 db árkedvezményre jogosító kinyomtatott vagy telefonra letöltött utalvány ellenében. A Szervező nem kötelezhető 5000 Ft alatti vásárlás esetén az akciós utalvány beváltására.

Részvételre jogosultak köre: minden teljesen cselekvőképességgel rendelkező természetes személy.

4. Beváltási feltételek
Az utalványokat csak nyomtatott formában vagy telefonra letöltve és bemutatva tudjuk elfogadni.
Beváltási helyszín: Az árkedvezményre jogosító utalványok kizárólag a Fressnapf szekszárdi áruházában (cím: 7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 9.) válthatóak be.

Alkalmankénti beváltás: naponta egy alkalommal, 1 db 5000 Ft fölötti vásárlás esetén.

Az utalványok más kedvezménnyel nem vonhatóak össze.

Az utalvány tartalmaz egy vonalkódot, mely akár a nyomtatott, akár a telefonra letöltött utalvány bemutatása során leolvasásra kerül. A vonalkód leolvasása által az 1000 Ft-os árkedvezmény szerepelni fog a vásárlás számláján, amennyiben a vásárlás az akció keretein belül, annak részvételi feltételeinek megfelelően történt és elérte az 5000 Ft-os összeghatárt.

Termékkör: Az árkedvezmény a Fressnapf szekszárdi áruházának az Akció ideje alatt fennálló mindenkori árukészlete erejéig vehető igénybe, a Szervező kizár minden felelősséget az esetleges megnövekedett kereslet miatti vagy egyéb okból bekövetkező termékhiányért.

5. Az Akció módosítása
A Szervező fenntartja a kizárólagos jogot az Akció részbeni vagy teljes módosítására, törlésére, felfüggesztésére és/vagy megszüntetésére, korlátlanul az Akció időtartama alatt bármely okból, különösen, de nem kizárólagosan amennyiben az Akció nem folytatható le a jelen Részvételi Szabályzatnak megfelelően.

6. Ügyfélszolgálat és panaszkezelés
Az akcióval kapcsolatos kérdésekkel és panaszokkal az alábbi elérhetőségeken fordulhatnak a Szervezőhöz: email: info@fressnapf.hu, Tel.: (+36 1) 210 1372

Adatkezelés

Az Akcióban résztvevők minden tekintetben elfogadják a Részvételi Szabályzat rendelkezéseit.
Fressnapf-Hungária Kft.