Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ünnepeljük együtt az állatokat!

2019. október 02.

Ünnepeljük együtt az állatokat!

Egy kisállat rengeteg örömet csempész az életünkbe, és a szeretet, amit tőle kapunk, megfizethetetlen.  Az Állatok Nemzetközi Világnapja remek alkalom arra, hogy mi, gazdik is megháláljuk ezt kedvencünknek.

Ezen az állati napon töltsön minél több időt bundás, tollas vagy pikkelyes barátjával, hiszem ez számára a lehető legnagyobb ajándék! Tegye még különlegesebbé ezt az ünnepet hű társa számára, és lepje meg érdekes játékokkal, mindennapi kiegészítőkkel vagy finom csemegékkel. Széles kínálatukban biztosan Ön is megtalálja háziállata igényeihez és szükségleteihez leginkább illő terméket.

Természetesen mi is készülünk meglepetéssel ebből az alkalomból. Október 4-én érdemes ellátogatni a Fressnapfba, ugyanis 20% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre. Látogasson el bármelyik áruházunkba és hozza magával kedvencét is! 🙂

Megnézem az áruházakat!