Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

ÁLOMGAZDI KERESTETIK!!!

ÁLOMGAZDI KERESTETIK!!!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

ÁLOMGAZDI KERESTETIK CAYENNE SZÁMÁRA!!!
Ez a bullterrier keverék szuka egy Jászkarajenői házhoz tért be. A kutyust Megtalálója hozta be Ebrendészetünkre, bízva abba, hogy sikerül gazdáját megtalálnunk. Chip van ugyan a kutyusba, de nem regisztrált…sajnos eredeti gazdája nem jelentkezett, így most a kis hölgy új gazdit keres magának.
A szeretetéhes védencünk kedves, simulékony modorú, nyugodt, kiegyensúlyozott idegrendszerrel rendelkezik. Szófogadó, szocializált és más kutyákkal is jól össze szoktatható.
Várja új gazdáját, akivel önfeledt játszással elfeledheti, hogy volt olyan idő, mikor nem volt kihez hozzábújnia!
Érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.
A szépséges kutyusról további képek itt találhatóak: http://www.menhely.eu/?r=19&kid=8475

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok