Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne cica kaparófa Tobi hordó szürke 40×100

AniOne cica kaparófa Tobi hordó szürke 40×100

39 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1082734

AniOne cicabútor Tobi hordó szürke 40x100.

Anyaga: szizál, plüss, karton, fa. Színe: szürke. Erős henger alakú kaparófa, amely egyben cicabújó is, amely zavartalan pihenést biztosít a cicának. Bármilyen termetű cicának ajánljuk. A henger oldala teljesen szizál szőnyeggel van bevonva, ezzel hatalmas kaparófelületet biztosítva a cicának, amely távol tartja az éles karmokat a bútoroktól és függönyöktől. A hordóban egy játékszív van felakasztva. A henger hátoldalán egy kis tárolórekesz található, amelyben a cica kedvenc játékait magy macskamentát lehet tárolni. Nem kell szerelni.

Méret: 40x100cm

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok