Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne ketrec Woody Castle 220 116x100x61cm

AniOne ketrec Woody Castle 220 116x100x61cm

52 499 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1001787001

Az AniOne Woody Castle 220 kültéri nyúlotthonban a nyuszik és tengerimalacok elegendő helyet és védelmet találnak. A vízálló anyagnak köszönhetően az AniOne Woody Castle 220 nyúlotthon különösen kültéri használatra felel meg. Az egyszerű szerelés lehetővé teszi, hogy kedvence számára azonnal egy új otthont ajándékozzon. Több helyet, teret biztosít rágcsálójának. A mázolt lucfenyő anyag védett az időjárás okozta károsodásoktól. Egy zárható rámpa biztosít két helységet. Nyitható és vízálló tetővel rendelkezik. Az tető innovatív nyitó mechanizmusa (gázrugóval) garantáltan könnyű nyitást és zárást biztosít. Rögzítő pántokkal rendelkezik a tető könnyebb nyithatósága érdekében. A dupla zár garantálja a ragadozók elleni védelmet. Dupla ajtó az egyszerű nyithatóságért és tisztíthatóságért. az integrált kisállatház segíti az állat visszavonulását. Könnyebb tisztíthatóság a fém ürülékládának köszönhetően. A lábak magassága állítható, végükön gumi védő található. Tanusított FSC-vel (Felelős Erdőgazdálkodási Tanács) rendelkező termék.

Méret: 116 x100x61 cm

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok