Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne ketrec Woody Home 120 116x90x61cm

AniOne ketrec Woody Home 120 116x90x61cm

31 499 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1001786001

A Woody kültéri nyúlotthonban a nyuszik és tengerimalacok elegendő helyet és védelmet találnak. A vízálló anyagnak köszönhetően az AniOne Woody nyúlotthon különösen kültéri használatra felel meg. Az egyszerű szerelés lehetővé teszi, hogy kedvence számára azonnal egy új otthont ajándékozzon. Több helyet, teret biztosít rágcsálójának. A mázolt lucfenyő anyag védett az időjárás okozta károsodásoktól. Nyitható és vízálló tetővel rendelkezik. Az tető innovaítv nyitó mechanizmusa (gázrugóval) garantáltan könnyű nyitást és zárást biztosít. A dupla zár garantálja a ragadozók elleni védelmet. Dupla ajtó az egyszerű nyithatóságért és tisztíthatóságért. az integrált kisállatház segíti az állat visszavonulását. Könnyebb tisztíthatóság a fém ürülékládának köszönhetően. A lábak magassága állítható, végükön gumi védő található. Tanusított FSC-vel (Felelős Erdőgazdálkodási Tanács) rendelkező termék.

Méret: 116x90x61 cm

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok