Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne kifutó nyúlnak hálóval L 120×180 cm

AniOne kifutó nyúlnak hálóval L 120×180 cm

26 499 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1010325

Kifutó nyulaknak és tengerimalacoknak. A kisállatok így egyszerűen élvezhetik a természetet. A kifutóhoz tartozik egy praktikus fényvédő. A fényvédő egyidőben akadály is az olyan váratlan látogatók számára, mint a macskák és ragadozó madarak. Két oldalsó ajtó segíti a belső térhez való könnyű hozzáférést. Egyszerűen és gyorsan összeszerelhető az útmutató segítségével.

Méret: 180x120x60 cm

A kép csak illusztráció.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok