Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne madáritató 65ml

AniOne madáritató 65ml

639 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára

Méret

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1073094

Funkcionális és egyszerűen tisztítható madáritató 3 különböző színben. Hullámos papagájoknak, nimfapapagájoknak és kisebb madaraknak. Az AniOne madáritató optimális és fajnak megfelelő mennyiségű vízellátást biztosít a madaraknak. Funkcionális tartó segíti a kalitkára rögzíthetőséget, a könnyebb utántöltést és tisztítást. Kérjük figyeljen, hogy naponta egyszer alaposan tisztítsa ki az itatót és biztosítson elegendő friss vizet. Anyaga: műanyag. A termék három színben kapható: sárga, kék és piros.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok