Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

AniOne mókuskerék fa 20cm

AniOne mókuskerék fa 20cm

6 229 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára

Méret

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1073124

A kerék biztonságos futóélményt biztosít kiskedvencének. Minden rágcsálónak megfelelő méretben kapható. A mókuskerék hozzájárul az állatok természetes futóösztönének kielégítéséhez. A futóterület fa fokokkal való kiegészítése nagy mértékű támaszt biztosít. A zárt hátlap további biztonságot nyújt a be- és kilépésnél, valamint a használat során. A stabilitást egy nagy faláb biztosítja. Abszolút zajmentes – különösen az éjszakai állatoknál nem zavarja a tulajdonosok éjszakai nyugalmát.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok