Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Apacs szerető családra vár!!!

Apacs szerető családra vár!!!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Bács-Kiskun
Város:Kecskemét
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 331-9333

Apacsunkkal hű Mentorunk is megismerkedett, hiszen még mindig kitartóan keresi az Igazit!!!!

Íme egy kis jellemzés Apacsról Mentorunktól:

“Apacs kb. 2 éves, 13kg-os, kan kutyus. Kint volt a játszótéren, kennel-társaival. Játszatott volna, futkározhatott volna…. Őt egyetlen egy érdekelte, az ember közelsége, hogy vegyük fel Vele a kapcsolatot, foglalkozzunk Vele.

Ami megfogott benne, hogy olyan illemtudó, mintha kutya-iskolába járt volna. Nem a vezényszavakra reagál, hanem olyan szépen, finoman kereste a társaságunkat, nem tolakodó, nem ugrál, csak kicsit megbökött az orrocskájával, ha nem figyeltem Rá. Leült Velem szemben, s várta a simogatást, kényeztetést. Szerintem könnyen tanítható – dicséreten alapuló neveléssel -, így könnyen, s gyorsan beilleszkedhet új környezetébe. Nagyon meg szeretne felelni. Gyerekek mellé is bátran ajánlom. Könnyen alárendeli Magát más kutyáknak, úgyhogy jól meg kell gondolni, ha van már a családban másik eb, nehogy bántsa Őt.

Apacs, a finom lelkületű, fiatal kutyus a kecskeméti Menhelyen várja látogatóit, új Gazdáját, akire felnézhet, akiben megbízhat, aki most már élete végéig gondoskodik Róla.

Adatlapja: http://www.menhely.eu/?r=30&kid=10127&page= “