Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Az iránt érdeklődnék hogy mit tévő legyek! Van egy 1 éves lany cicam es a nagymamam most fent van nalunk es hozta az ő ivartalanitott lany cicajat! A ket cica nagyon nem jön ki egymással.. az ivartalanitott folyamatosan terrorba tartja az enyemet! Lesunyja magat es sokszor megis csapja a mancsaval! Hogyan tudnám ezeket elkerülni? Valaszukat koszonom! Nikolett

2014.08.27

Állatorvos

Ha a nagymama csak ideiglenesen van Önöknél, akkor zárják külön a macskákat. Ez a probléma rövid idő alatt biztosan nem oldódik meg. Később, ha csak látogatóba megy a nagymama, akkor lehet, hogy jobb, ha nem viszi a cicáját. Ha össze kell szokniuk az állatoknak, akkor is külön szobában kell tartani őket, és fokozatosan szabad csak próbálkozni az összeengedéssel. Fontos, hogy pozitív élmények érjék az állatokat egymás társaságában például finom falatok stb. Kipróbálhatják a nyugtató hatású feromonokat tartalmazó készítményt, a Feliway sprayt vagy párologtatót.

Vissza a kérdésekhez