Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Balesetes műtött kiscica
Szerda hajnalban kezdődött, keserves, “verekedős” nyávogással. Úgy viselkedik mintha félne, legalábbis szerintem. Tágak a pupillák, remeg, maga alá húzza a farkát. Többször is előfordult azóta. És elég ijesztő, mert alapjáraton nem ilyen. Lábacskájához odakap, veri magát, ezeket csinálja még. Pénteken voltunk vele varratszedésen, készült kontrol rtg amin az látszik, hogy kicsit elcsúszott a velőűrszeg.Ortopéd orvosa szerint nem kell reoperálni. Péntek óta kicsit csillapodott nála ez a viselkedés, 3 nap után újra dorombolt is, viszont még mindig nagyon ijedt néha. Farka maga alatt, összegömböjödve,remeg, merev. Más állat nem zavarja,hirtelen mozdulatokat vagy hanghatasokat nem keltünk a közelében. Köszönöm a választ!

2018.03.06

Állatorvos

Csak az érzéseimet írhatom le, nem biztos, hogy így van…. A félelem, remegés, az, hogy a lábához kap, veri magát annak a jele, hogy valami mégiscsak nagyon fáj, ha nem is mindig, de egyes mozdulatoknál…

Vissza a kérdésekhez