A BARF étrend már elérhető több Pest megyei Fressnapfban is!

2021. október 04.

A BARF étrend már elérhető több Pest megyei Fressnapfban is!

A BARF étrend már elérhető több pest megyei Fressnapfban is! 

Ha nyers étrend szerint táplálja kutyusát vagy szeretné azt kipróbálni, akkor jó hírünk van! A BARF étrend már elérhető a Fressnapfban is!

A BARF (B.A.R.F. = Biologically Appropiate Raw Food), azaz a biológiailag megfelelő arányokból álló nyers étrend előnyei közé tartozik többek között a megerősödött immunrendszer, a kifejezettebb izomzat, az erős, egészséges szív és érrendszer, az emésztés helyreállása, valamint a jó hasznosulásnak köszönhetően kevesebb lesz a széklet is. Alacsony szénhidráttartalmának köszönhetően túlsúlyos kutyáknak is sokat tud segíteni a fogyásban.

Számos allergiás kutya gazdája számol be róla, hogy a BARF étrendnek köszönhetően az allergiás tünetek teljesen megszűnnek.

Ha a BARF étrendet választja kedvencének, dönthet a kényelmesen porciózható komplett menük mellett, vagy Ön is összeállíthatja az ételt kedvencének – a Fressnapfban immár megtalálja mind a komplett menüket, mind a BARF húsokat, pacalt, belsőséget, csontos húsokat és kiegészítőket.

A BARF étrenden tartott kutya táplálékának főbb összetevői az izomhús, a csontos hús, a belsőségek, a zöldség és gyümölcs illetve étrendkiegészítők, amelyek még tökéletesebbé teheti a BARF menüt!

Ha úgy dönt, hogy Ön állítja össze kedvence menüjét, íme arány javaslatunk a mindennapokra:

  • IZOMHÚS ~35-45%
  • CSONTOS HÚSOK ~15-25%
  • BELSŐSÉGEK ~15%
  • ZÖLD PACAL ~10-15 %
  • ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS ~20 %
  • GABONA (opcionális, max ~10 %)
  • TERMÉSZETES ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK ÉS VITAMINOK

Látogasson el az alábbi Fressnapf áruházainkba, ahol beszerezheti az ínycsiklandó BARF menüket, húsokat és kiegészítőket kutyusa vagy cicusa számára: Budaörs, Óbuda, Újpest, Érd, Újbuda, Ferihegy, Kispest. 

A fent jelölt áruházak BARF részlegén biztosan megtalálja kedvence számára a megfelelő étrend kialakításához szükséges kiváló minőségű alapanyagokat, válogasson az alábbi márkák termékei közül kis kedvence kedvére:

Várjuk szeretettel áruházainkban!