Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

A BARF étrend már Budapesten és vidéken is több üzletben elérhető!

2022. szeptember 01.

A BARF étrend már Budapesten és vidéken is több üzletben elérhető!

Ha nyers étrend szerint táplálod kutyusod vagy szeretnéd azt kipróbálni, akkor jó hírünk van! A BARF étrend már elérhető a Fressnapfban is!

A BARF (B.A.R.F. = Biologically Appropiate Raw Food), azaz a biológiailag megfelelő arányokból álló nyers étrend előnyei közé tartozik többek között a megerősödött immunrendszer, a kifejezettebb izomzat, az erős, egészséges szív és érrendszer, az emésztés helyreállása, valamint a jó hasznosulásnak köszönhetően kevesebb lesz a széklet is. Alacsony szénhidráttartalmának köszönhetően túlsúlyos kutyáknak is sokat tud segíteni a fogyásban.

Számos allergiás kutya gazdája számol be róla, hogy a BARF étrendnek köszönhetően az allergiás tünetek teljesen megszűnnek.

Ha a BARF étrendet választod kedvencednek, dönthetsz a kényelmesen porciózható komplett menük mellett, vagy Te is összeállíthatod az ételt kedvencednek – a Fressnapfban immár megtalálod mind a komplett menüket, mind a BARF húsokat, pacalt, belsőséget, csontos húsokat és kiegészítőket.

A BARF étrenden tartott kutya táplálékának főbb összetevői az izomhús, a csontos hús, a belsőségek, a zöldség és gyümölcs, illetve étrendkiegészítők, amelyek még tökéletesebbé tehetik a BARF menüt!

Ha úgy döntesz, hogy Te állítod össze kedvenced menüjét, íme arány javaslatunk a mindennapokra:

  • IZOMHÚS ~35-45%
  • CSONTOS HÚSOK ~15-25%
  • BELSŐSÉGEK ~15%
  • ZÖLD PACAL ~10-15 %
  • ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS ~20 %
  • GABONA (opcionális, max ~10 %)
  • TERMÉSZETES ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK ÉS VITAMINOK

Látogass el az alábbi Fressnapf áruházainkba, ahol beszerezheted az ínycsiklandó BARF menüket, húsokat és kiegészítőket kutyusod vagy cicusod számára:

Budaörs, Érd, Savoya, Újbuda, Óbuda, Hűvösvölgy, Újpest, Kispest XXL, Ferihegy, Pécs1, Debrecen, Győr2, Siófok, Nyíregyháza, Békéscsaba, Szeged

 A fent jelölt áruházak BARF részlegén biztosan megtalálod kedvenced számára a megfelelő étrend kialakításához szükséges kiváló minőségű alapanyagokat. Válogass az alábbi márkák termékei közül kis kedvenced kedvére:

Várunk szeretettel áruházaink egyikében!