Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Meat Corner a győri Fehérvári úti Fressnapf üzletben!

2021. október 04.

Meat Corner a győri Fehérvári úti Fressnapf üzletben!

Szeretné természetesen táplálni kedvencét? A BARF étrend a Meat Corner részeként már elérhető a Fehérvári úti győri áruházunkban!

A Meat Cornerben különösen vonzó környezetben várunk minden kutya- és cica gazdit széles, a BARF étrendbe beilleszthető termék kínálattal. A választékban a fagyasztott komplett menük és húsok mellett táplálékkiegészítőket és rágcsálást ösztönző jutalomfalatokat is megtalál kedvence számára.

A BARF (B.A.R.F. = Biologically Appropiate Raw Food), azaz a biológiailag megfelelő arányokból álló nyers étrend előnyei közé tartozik többek között a megerősödött immunrendszer, a kifejezettebb izomzat, az erős, egészséges szív és érrendszer, az emésztés helyreállása, valamint a jó hasznosulásnak köszönhetően kevesebb lesz a széklet is. Alacsony szénhidráttartalmának köszönhetően túlsúlyos kutyáknak is sokat tud segíteni a fogyásban.

Számos allergiás kutya gazdája számol be róla, hogy a BARF étrendnek köszönhetően az allergiás tünetek teljesen megszűnnek.

Látogasson el Győrbe, a Fehérvári úti áruházunkba és ismerje meg a nyers étrendet a Meat Cornerben! 🥩 🦴 🌿 Várunk minden gazdit és kis kedvencet!