Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR BIRDS madárház Melbourne 60x60x148cm

MORE FOR BIRDS madárház Melbourne 60x60x148cm

44 899 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1008243

A Melbourne madárház nagy életteret, kellemes, szellős lakhelyet biztosít a madaraknak. A rácsok szélessége 1,1 cm. A madárház mindig a megfelelő helyre állítható a 4 kerék segítségével, amelyek közül kettő fékkel van ellátva. Kecses megjelenése miatt bármilyen szobabelsőben jól mutat. A rácsok vízszintesen helyezkednek el, így a madarak még nagyobb felületen tudnak mászkálni. 2 nagy fából készült leszállórúd és rozsdamentes acélból készült, a rácsra erősíthető tálak a tartozékok. A mély fémtálcának köszönhetően könnyen tisztítható és kevesebb a kipotyogó szennyeződés.

Méret: 60x60x148cm

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok