Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Ha kedvenced biztonságáról van szó: Ne kérdezz akárkit. Kérdezz minket!Ha kedvenced biztonságáról van szó: Ne kérdezz akárkit. Kérdezz minket!

Mikor a kis kedvencek szállításáról és biztonságáról esik szó, kisállattartóként számos kérdésünk merülhet fel. És ez mind természetes. Azonban érdemes átgondolnunk, hogy kérdéseinket kinek tesszük fel. A Fressnapfnál szívesen adunk tanácsot kedvenced szállításával és biztonságával kapcsolatos témákban, és megtaláljuk a megfelelő megoldást, valamint a tökéletes biztonsági- és hordozó eszközöket kedvenced számára.

A legbiztonságosabb egy stabil, tartósan beszerelhető szállítóbox elhelyezése a csomagtartóban. Ez megfelelő helyet biztosít kutyánk számára menedékként, és megvédi attól, hogy különböző tárgyak nekiütközzenek kedvencünknek utazás során. Kitűnő kiegészítők lehetnek a beszálláshoz segítséget nyújtó rámpák és a speciális takarók, amelyek megvédik csomagtartónkat a karcolásoktól. A szállítóboxokon kívül megoldást nyújthatnak a speciális hámok is, amiket az autó biztonsági öv-rendszeréhez lehet rögzíteni, az ülésvédő huzatok pedig megóvják az autó szövetét.

Ahhoz, hogy az állatorvoshoz vezető út, amennyire csak lehetséges, stresszmentes legyen, fontos a megfelelő méretű hordozó választása. Nem szabad túl nagynak lennie, hogy az állat ne csúszkáljon benne előre-hátra. Illetve madarak esetében olyan méretűnek kell lennie, hogy a kedvencünk ne legyen képes repkedni benne. Továbbá minden esetben érdemes lefedni vagy besötétíteni a hordozót – ez megnyugtatja háziállatunkat.

Fedezd fel termékeinket kis kedvenced biztonságos szállításához:

Találd meg a megfelelő termékeket kedvenced számára!

A biztonság kiemelkedően fontos, ezért ügyelnünk kell rá, hogy otthonunk és mindennapi életünk biztonságos legyen kedvenceink számára. Legyen az ajtóvédő, macskaajtó, szabadtéri kerítés vagy madárkalitka, a Fressnapfban megtalálod a kedvenced egyéni igényeinek megfelelő biztonsági eszközöket.


Még nagyobb biztonság a mindennapokra:

Kérj tanácsot kedvenced biztonságával kapcsolatban kedvenc Fressnapf üzletedben!

Szakértő munkatársaink örömmel válaszolnak minden biztonsággal kapcsolatos kérdésre áruházainkban, és megfelelő megoldást ajánlanak a gazdik és kedvenceik számára.

A legközelebbi Fressnapf áruházak felfedezése