Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Biztonsági háló cicáknak

2018. március 29.

Biztonsági háló cicáknak

A macskák felhőtlen boldogságának egyik legfontosabb tényezője a szabadság. Minél kevésbé korlátozzuk őket, annál felszabadultabbak és vidámabbak lesznek, de mindezek ellenére vigyázni kell kedvenceink biztonságára.

Egy cicára sok veszély leselkedik, ha nem csak a lakásban, hanem a kertben is garázdálkodhat. Minitigriseink számára nem jelent akadályt egy kerítés, könnyedén átsurrannak rajta, és máris a számos veszélyt rejtő utcákon találják magukat. Ezért dönt sok gazdi úgy, hogy kizárólag szobacicát nevel kedvencéből, azonban a bent tartott szőrmókoknak is szükségük van a külvilág izgalmaira.

A macskák akár órákig elüldögélnek az erkélyen vagy az ablakpárkányon, élvezettel elnézegetve a környék történéseit. Azonban amilyen nagyszerű, olyan veszélyes is lehet ez a tevékenység.

A lakásban tartott bársonytalpúak számára az erkély elképesztően érdekes hely, főleg így tavasszal, ezért nem érdemes megvonni tőlük ezt az élményt, azonban a biztonság minden esetben a legfontosabb. Biztonsági macskaháló felszerelésével megelőzhető, hogy cicánk izgalmában kiugorjon vagy leessen az erkélyről, miközben azzal van elfoglalva, hogy elkapjon egy pillangót vagy egy madarat. A háló védelmet nyújt, így kedvence felszabadultan és nyugodtan játszhat a teraszon.

AniOne biztonsági háló macskáknak 3x6m

A macskaháló kettős funkciót lát el. Nem csak az erkélyeken, hanem akár a kertben is használható, ahol a macskák számára egyfajta kennel alakítható ki belőle. Ez az egyszerű, de annál hatékonyabb kiegészítő megóvja kistigriünket a balesetektől, a nem kívánt kinti kirándulásoktól, és a vakmerő, veszélyes mutatványoktól. A háló strapabíró anyagból készül, harapásbiztos, ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és segítségével biztonsággal lezárhatók az erkélyek, teraszok, nyitott ablakok vagy ajtók. Anyaga nem káros kedvencünkre nézve, akkor sem, ha esetleg megrágcsálja. Kialakítása és hálómérete miatt pedig minitigrisünk nem tud beleszorulni a hálóba.

A cicák kíváncsi állatok, azonban biztonsági háló alkalmazása mellet nyugodtan nézelődhetnek magas helyeken, a gazdiknak pedig nem kell izgulniuk kedvencük épségéért.