Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Black Weekend – Triplázzon a Fressnapffal!

2017. november 23.

Black Weekend – Triplázzon a Fressnapffal!

Közeledik az egyik legismertebb vásárló ünnep, a Black Friday. De mi nem elégszünk meg egy nappal, egyből triplázunk. A Fressnapfnál három napig várjuk Önt és kedvencét kihagyhatatlan akciókkal minden áruházunkban!

Egy hónap múlva karácsony, de mi már most izgatottak vagyunk. Jöjjön és készüljön fel időben a Fressnapffal. Remek ajándék lehet egy pihe-puha takaró, egy tágas szállítóbox vagy egy izgalmas játék. Állítsa össze kívánságlistáját kedvezményes ajánlatainkból, amelyek között akár 50%-os akciókból is válogathat, és ne feledkezzen meg az ínycsiklandozó finomságokról sem.

Ennek a hétvégének a tiszteletére a Fressnapf is készült meglepetésekkel. Több mint 100 terméket leáraztunk, amiket 25-50%-kal olcsóbban szerezhet be. November 24 és 26 között lepje meg háziállatát valami különleges ajándékkal. Minél korábban beszerzi a karácsony kellékeit, annál több időt tud kedvencével tölteni, hiszen erről szól az ünnep.

Keresse áruházainkban a megjelölt termékeket! Készen áll a triplázásra? 🙂