Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Boldog karácsonyt! Lepjük meg kedvenceinket is az ünnepek alkalmából!

2019. december 13.

Boldog karácsonyt! Lepjük meg kedvenceinket is az ünnepek alkalmából!

A legtöbb ember számára ma már a háziállatok is családtagnak számítanak. Akárhogy is viszonyuljunk ehhez a témához, jó, ha négylábúnk is kiemelt figyelmet kap az ünnepek alatt. Egy kis meglepetéssel nagy örömet tudunk okozni a kutyáknak, a macskáknak és a kisemlősöknek is. Az alapvető felszerelések bizonyára már a rendelkezésünkre állnak, de még így is széles kínálatból válogathatunk

Kutyusoknak

  1. Világító nyakörv

Télen, amikor korábban sötétedik és gyakran szürke az idő, nagy segítség lehet az autósok és a többi kint közlekedő számára, ha az eb világító nyakörvet visel, hiszen így könnyebben észrevehetik őt. Ráadásul nem csak másoknak segítség a láthatóság, hanem nekünk is, különösen akkor, ha kicsúszik a kezünkből a póráz, és ezt kihasználva azonnal távolodni kezd tőlünk kedvencünk.

  1. Kutyakabát

Kistermetű, vékony bundával rendelkező kutyusunkon, a hidegebb napokon megfigyelhetjük a didergést. Ez bizony azért van, mert fázik. Lehet, hogy a lakáson belül is. Egy kényelmes ruhadarab segíthet komfortosabbá tenni a hőérzetet.

  1. Játékszer

A játékokból sosem elég! Egy új játékszer mindig nagy izgalmat tud kelteni, a régiek közül meg egyébként is akadhat már pár nem túl esztétikus darab, amit például ilyenkor lecserélhetünk. Egy színes labda, egy csipogó csirke vagy egy EQ játék is tökéletes választás lehet.

Cicáknak

  1. Macskabútor

A minitigrisek imádnak a magasból bámészkodni, ezért egy magas macskabútor kaparófával ideális karácsonyi ajándék bársonytalpúnk számára. Valószínűleg a délutáni sziesztákat is a bútor valamelyik polcán tölti majd innentől a cica. Ha pedig az ablak mellé helyezzük, és kilátást is biztosítunk, annak különösen örülni fog kedvencünk.

  1. Játékszer

A szobatigrisek is imádnak játszani, ezért bármilyen játékszer mellett is döntsünk – plüss egér, botos cicajáték vagy jutalomfalattal tölthető labda – nem igazán lőhetünk mellé. Ha valamiért mégsem keltené fel az állat érdeklődését az adott tárgy, akkor használjunk macskamentát, csodákra képes.

Nyusziknak, tengerimalacoknak és más kisemlősöknek

  1. Természetes alapanyagú házikó

A szénából vagy fából készült házikók nem csak szuper bújólehetőségként funkcionálnak, hanem eleségként, illetve fogkoptatóként is. Bármilyen kisemlős számára jó választás lehet, csak figyeljünk a megfelelő méretre.

  1. Jutalomfalat

Télen kicsit nehezebb friss, vitamindús falatokhoz jutni, de kiegészítésként beszerezhetünk pár zacskó egészséges jutalomfalatot, snacket. A körömvirágot, a gyermekláncfüvet, a csalánt és az egyéb értékes gyógynövényeket tartalmazó termékek egyaránt jó választásnak bizonyulnak. Nem csak ízletesek, de még az immunrendszert is támogatják.