Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR bontógereblye 16 kampós

MORE FOR bontógereblye 16 kampós

3 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1231919

MORE FOR filcbontó Fésűgereblye – hosszú szőrzethez. Ergonomikus, strukturált nyél biztosítja az optimális fogást. A nyélben levő karika lehetővé teszi a felfüggesztett helyzetben való tárolást. Kiváló minőségű anyagok – pl. nemesacél – használatával.

Alkalmazás: A szőrzetnek csak a filcesedett részén húzza végig, óvatosan, a szőrnövekedés irányában. A fogazott nemesacél penge kibontja a filcesedett vagy összecsomósodott szőrt, lágyan siklik a szőrzetben. A penge éles oldala fájdalommentesen bontja ki a filcesedett szőrcsomókat, a további szőrápolás egyszerűvé válik. 10 kampóval rendelkezik. Macskák számára is alkalmas.

Figyelem: téves használat esetén sérülésveszély! Nem mindennapi szőrápolásra szolgáló fésűről van szó!

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok