Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR bontókefe 2 az 1-ben M

MORE FOR bontókefe 2 az 1-ben M

3 899 Ft
LoadingBevásárlólistára

Méret

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1232026

MORE FOR 2-az-1-ben ovális bontókefe hosszú szőrzethez. Kíméletesen távolítja el a filcesedett és elhalt szőrszálakat. Főként az aljszőrzet kifésülésére alkalmas. A fémfogak enyhe íveltsége révén lehetőség van a szőrzet alapos tisztítására az ép szőrzet kitépése nélkül. A természetes sörtékből készült oldal eltávolítja a finom port, és gondoskodik a szőrzet selymes fényéről. Macskák számára is alkalmas. Ergonomikus, strukturált nyél biztosítja az optimális fogást, a nyélben levő karika. Lehetővé teszi a felfüggesztett helyzetben való tárolást. Kiváló minőségű anyagok – pl. nemesacél és természetes sörték – használata. A mozgó „hajlékony zóna“ túl erős nyomás esetén enged, és garantálja a még nagyobb kényelmet a lágy szőrápoláshoz.

Alkalmazás: Ideális esetben a hátsó lábaknál és az állat hátának hátsó részénél kezdjen, és a szőrnövekedés irányában szisztematikusan haladjon előre. Mindaddig ismételje a folyamatot, míg a kefe könnyedén siklik a szőrzetben. A rendszeres szőrápolással megelőzhető a filcesedés és az ellenőrizetlen szőrhullás.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok