Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Catit cica wellnes center

Catit cica wellnes center

15 499 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1223384

A Catit cica wellnes centert úgy tervezték meg, hogy a cicák számára a legélvezetesebb kikapcsolódást nyújtsa. A wellness centerben különböző kefék és masszírozó felületek találhatóak, amelyek segítik a kedvencek kényeztetését és a tisztálkodást. A termékhez a különböző felületeken alkalmazható macskamenta kivonat tartozik. A zöld pihenőpárna kényelmes felületével tökéletes pihenést nyújt a cicák számára. A párna tépőzárral rögzíthető. A két oldalon található masszírozó felület segít a viszketés enyhítésében és bármilyen testrész masszírozásában, még a nehezen elérhető területeken is. Mivel a cicák szeretik magukat tisztán tartani, a termék két oldalon található flexibilis fésűkkel segít nekik ebben. A fésű összegyűjti a már meglazult szőrszálakat. A termék tetején található egy speciális masszírozó, amely ideális a cica fejének, arcának és nyakának kényeztetésére. A gumis fej fogkefeként funkcionál. Miközben a cica boldogan rágcsálja az érdes felületet, a fogait tisztítja. Könnyű a termék szétszerelése és tisztítása. Legjobb, ha a tisztításra kemikáliáktól mentes, természetes szereket használunk, továbbá alapos öblítés javasolt.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok