Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A cicám hétfőn elkezdett sárgás habosat hányni(4 napja). Bevittük a kórházba, kapott infúziót, csináltak röntgent. Felhívtak, hogy megműtenék, lehet lenyelt valamit. Semmit sem találtak a beleiben. A vékonybele volt más szinű pirosabb. Azt mondták lehet valami mérgező evett. Benti cica. Van még egy cica illetve egy kutya. Senkinek semmi baja. Másnap hazahozhattuk, mert a kórházban megijedt, nem akart enni. Evett egy kevés tonhalkrémet. Szerdán a kontrollon megint kapott 100 ml folyadékot. Hazahoztuk, úgy tűnt egy kicsit jobban van. Ma jött a vérkép, semmi elváltozást nem látnak. Csak a glükóz kicsit magas, arra azt mondták, hogy attol lehet, hogy sok a stressz. Kezd megint kiszáradni. Reggel az első, hogy rohanunk vissza. Nem értem mi a probléma, mi baja lehet. Kisbabám is van, semmi mérgező nincs a lakásban. Nincs növény. Mit gondol mitévő legyek? Ma van ráadásul a szülinapja 7 éves a Csipi fiam. 1100€-nál tartunk és semmi nem történik. Vigyem másik prvoshoz? Elsőre is köszönöm! Viktória

2017.10.09

Állatorvos

Innen a távolból nehéz véleményt mondani. A leírás alapján a cicának bélgyulladása van, de az okát így nem lehet megmondani. Milyen kezelést kap az infúzión kívül? Van hasmenése? A cica tüneti kezelésre is meggyógyulhat, akkor is, ha nem lesz pontos diagnózis. Ha a cica állapotában nincs változás és az orvosuk tanácstalan, akkor kérdezze meg tőle, hogy milyen továbblépést javasol, kihez küldené tovább.

Vissza a kérdésekhez