Koronavírus tájékoztató

Vigyázzunk egymásra!

2020. március 17.

Koronavírus tájékoztató

A Fressnapfnál az egészség az első, ezért a kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel szeretnénk néhány információt megosztani, amik betartásával mindenki hozzájárulhat a saját-, és a körülötte tartózkodók egészségének megőrzéséhez.

Nyitvatartás változás

  • Áruházaink visszavonásig minden nap 15:00 óráig tartanak nyitva.

Vásárlóink biztonsága

Arra szeretnénk kérni vásárlóinkat, hogy az alábbi óvintézkedéseket mindenki tartsa be, miközben vásárol:

  • Lehetőség szerint fizessen bankkártyával!
  • Tartson legalább 1 méteres távolságot a többi vásárlótól és kollégáinktól
  • Vásároljon felelősségteljesen! A veszélyhelyzet ideje alatt is megpróbáljuk biztosítani a szokásos termékkínálatot, ezért arra kérjük vevőinket, hogy ne vásároljanak fel több terméket, mint általában szoktak, hogy egy kedvenc se maradhasson eledel/ felszerelés nélkül.

Szükség esetén a fertőzésveszély minimalizálása érdekében elképzelhető, hogy az egy időben, egy áruházban tartózkodó vásárlók számát korlátoznunk kell. Megértésüket előre is köszönjük!

Telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg nem elérhető. Amennyiben bármilyen kérdése, kérése lenne, kérjük, hogy írjon egy e-mail az info@fressnapf.hu e-mail címre.

Dolgozóink és vásárlóink biztonsága érdekében minden áruházi kolléga számára biztosítottunk védőfelszerelést és a fertőzésveszély csökkentéséhez szükséges higiéniai eszközöket.

Továbbá, mint felelős munkáltató a lehetőségeinkhez mérten gondoskodunk azon munkavállalóink anyagi biztonságáról, akiknek életkoruk és/vagy magasabb egészségi kockázatuk miatt vevőink közvetlen kiszolgálásában nem tanácsos részt vállalniuk a jelen viszonyok között.

Általános információk

Koronavírussal kapcsolatos zöldszámok:

Nemzeti Népegészségügyi Központ: +36 80 277 455; +36 80 277 456

Hivatalos weboldal: koronavirus.gov.hu