Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Csomagolásmentes kiszállítás már Budapesten és vonzáskörzetében

2022. február 21.

Csomagolásmentes kiszállítás már Budapesten és vonzáskörzetében

A Fressnapfnál hiszünk benne, hogy a környezetünk megóvása mindannyiunk közös felelőssége. Logisztikai partnerünkkel, a Trans-Sped Kft-vel nap, mint nap azon dolgozunk, hogyan lehetne még kényelmesebbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tenni online vásárlóink kiszolgálását, mindezt környezetbarát módon. Éppen ezért elindítottuk csomagolásmentes kiszállításunkat, hogy csökkenthessük ökológiai lábnyomunkat.

Vásárlóink jelen pillanatban Budapesten és vonzáskörzetében* találkozhatnak ezzel az újfajta kiszállítási lehetőséggel: a webshopunkban leadott megrendelések kartondoboz és extra csomagolóanyag nélkül kerülnek kiszállításra.

A csomagolásmentes kiszállítás környezetbarátabb áruszállítást tesz lehetővé. A szolgáltatás keretében az árukat a Trans-Sped saját flottája szállítja ki teljesen csomagolóanyag-mentesen. A vásárlók a megrendelt termékeket egy láda segítségével veszik át a futártól, majd, miután kipakolták azt, a láda visszakerül a rendszerbe, megszüntetve ezzel a felgyülemlő szemét problémáját a gazdik otthonában.

* Az érintett települések pontos listája: Budapest, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Dunakeszi, Fót, Pécel, Vác, Sződliget, Pócsmegyer, Göd, Csomád, Csörög, Vácduka, Váchartyán, Vácrátót, Őrbottyán, Isaszeg, Ecser, Maglód, Vecsés, Üllő, Alsónémedi, Dunaharaszti, Taksony, Tököl, Szigethalom, Halásztelek, Budaörs, Pilisszentiván, Nagykovácsi, Solymár, Budakalász, Gyömrő, Gyál, Felsőpakony, Ócsa,  Szigetszentmiklós, Diósd, Tárnok, Érd, Sóskút, Törökbálint, Budakeszi, Remeteszőlős, Pilisborosjenő, Üröm, Biatorbágy