Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Csomagolásmentes kiszállítás Budapest, Tatabánya, Győr és Szolnok környékén!

2022. július 08.

Csomagolásmentes kiszállítás Budapest, Tatabánya, Győr és Szolnok környékén!

A Fressnapfnál hiszünk benne, hogy a környezetünk megóvása mindannyiunk közös felelőssége. Logisztikai partnerünkkel, a Trans-Sped Kft-vel nap, mint nap azon dolgozunk, hogyan lehetne még kényelmesebbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tenni online vásárlóink kiszolgálását, mindezt környezetbarát módon. Éppen ezért elindítottuk csomagolásmentes kiszállításunkat, hogy csökkenthessük ökológiai lábnyomunkat.

Vásárlóink Budapesten és vonzáskörzetében, továbbá Tatabánya, Győr és Szolnok környéki településeken* találkozhatnak ezzel az újfajta kiszállítási lehetőséggel: a webshopunkban leadott megrendelések kartondoboz és extra csomagolóanyag nélkül kerülnek kiszállításra.

A megrendelt termékeket eredeti csomagolásában, zárható, mosható, többször használatos ládákba helyezzük, így a kiszállításkor nem keletkezik felesleges csomagoló- és helykitöltő anyag. Ezzel csomagolásmentesen szállítva jut el hozzád kedvenced kedvenc terméke. A kényelmes kiszolgálás érdekében a csomag online nyomon követhető, továbbá e-mail visszajelzést, majd SMS értesítést is küld partnerünk a csomag pontos érkezéséről. Esetleges sikertelen kézbesítést követően újabb SMS értesítést küld a futárszolgálat, majd megkísérli a csomagot második alkalommal is kézbesíteni.

A csomagolásmentes kiszállítás környezetbarátabb áruszállítást tesz lehetővé. A szolgáltatás keretében az árukat a Trans-Sped saját flottája szállítja ki hozzáadott csomagolóanyag-mentesen. Biztosan találkoztál már azzal az érzéssel, amikor megérkezik a rendelt eledel vagy felszerelés kis kedvenced számára egy sokkal nagyobb dobozban, ami zsúfolásig tömve van mindenféle helykitöltő anyaggal. Amit aztán nem tudsz hova tenni, amúgy meg semmi szükséged sincs rá. A Trans-Sped ZERO erre a problémára reagálva egy új, zöldebb kiszállítási móddal áll rendelkezésre.

A csomagolásmentes kiszállítás elérhető területei:

Az alábbi kereső segítségével nézd meg, mely településeken érhető el a csomagolásmentes kiszállítás!

Írd be a település nevét vagy irányítószámát a lenti mezőbe, és ha megtalálható a listában, akkor a te csomagod is környezettudatosan, hozzáadott csomagolás nélkül érkezik házhoz!


Jelmagyarázat:

✅ A településen elérhető a csomagolásmentes szállítás, így a környezetet óvva tudod leadni megrendelésed.
❌ Sajnos ezen a településen nem elérhető a csomagolásmentes szállítás. Hozzád GLS futár fogja tudni kivinni a csomagot, kartondobozba csomagolva.