Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR DOGS IQ játék Dog Clever L3 32x32cm

MORE FOR DOGS IQ játék Dog Clever L3 32x32cm

8 399 Ft
LoadingBevásárlólistára

Méret

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1016103

MORE FOR intelligencia játék fából, szórakoztató játék kutyáknak és gazdájuknak. Minden korosztályú és méretű kutya számára alkalmas. Lelki nyugalmat biztosít minden évszakban, azáltal, hogy kutya és gazdája együtt játszhat, mellyel erősödik a kettejük közötti kötelék. A kiváló minőségű fa mázzal kezelt, így könnyen tisztítható. Finomságokkal tölthető. Három nehézségi szint: 1. Dog Riddle kezdőknek, 2. Dog Tactic haladóknak, 3. Clever Dog a profiknak.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok