Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

DogsCreek kutyajáték Fly frizbi narancssárga 23cm

DogsCreek kutyajáték Fly frizbi narancssárga 23cm

2 249 Ft
LoadingBevásárlólistára

Szín

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1247302

Fly dobókorong. DogsCreek játékszer kutyák számára. A „Fly” dobókorong ideális játékszer az aktív kutyák számára. Könnyű, a fogaknak lágy és jól hurcolható. A magasított pereme kiváló ahhoz, hogy könnyen felvehető legyen a talajról. Tökéletes a mezőn és vízen folytatott apportírozó játékokhoz. Anyaga: EVA (etilén-vinil-acetát) – kiváló minőségű, szigetelő, nagy szakítószilárdságú és nem csúszós habanyag, ami nem vesz fel vizet. Kb. 23cm. Figyelem: a kiváló minőség dacára sincs tönkretehetetlen játékszer. Megjegyzés: az apró játékszerek könnyen lenyelhetők. A kutya szájméretének megfelelő játékot válasszon. Használat közben ne hagyja felügyelet nélkül kedvencét!

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok