Egészséges és finom? Természetesen!

2018. január 17.

Egészséges és finom? Természetesen!

A kutyák és macskák vidám mindennapjaihoz és egészségük megőrzéséhez hozzátartozik a tápanyagokban gazdag táplálás. Ennek érdekében mindig szükségleteiknek megfelelő eledelt válasszunk. A Real Nature kínálatában mindenki megtalálja a kedvence számára legideálisabb falatokat, ráadásul ezek a termékek most akciósan szerezhetőek be a Fressnapf-áruházakban!

Kedvence még kölyök vagy már felnőtt? Mi minden korosztályra gondoltunk. Real Nature-termékeink között egyaránt talál száraz és nedves eledeleket, illetve finom snackeket. A prémium minőségű, magas hústartalmú készítmények tökéletesek háziállataink mindennapi táplálásához. A gondosan kidolgozott recept garantálja, hogy minitigriseink és négylábú barátaink is az igényeikhez leginkább illő eleséget kapják.

Különböző ínycsiklandó ízek közül választhatunk bundás barátainknak. Kínálatunkban a marha, disznó és szárnyas ízesítések mellett olyan különleges variációk is megtalálhatóak, mint a kecske, vaddisznó vagy rénszarvas, snackjeink között pedig számos szárított hús közül választhat.

A Real Nature termékek organikus összetevőket tartalmaznak, egytől egyig a természetesség jegyében készülnek, ezzel is biztosítják kedvenceink egészségét.

Szeretné kipróbálni Real Nature-termékeinket? Jó hírünk van! Január 17. és 30. között 10% kedvezménnyel szerezheti be nálunk a Real Nature kutya- és cicaeledeleket és snackeket. Várjuk áruházainkban! 🙂

Megnézem a termékeket!