Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ellenállhatatlan Whiskas akció a Fressnapfnál

2018. augusztus 08.

Ellenállhatatlan Whiskas akció a Fressnapfnál

A boldog és egészséges cicaélet alapja a kiegyensúlyozott táplálkozás. Gondoskodjon Ön is macskához méltóan kedvencéről, és varázsolja el kedvence ízlelőbimbóit a WHISKAS® ínycsiklandó finomságaival.

A WHISKAS®  termékeknek köszönhetően minden életszakaszban a megfelelő eleséggel kínálhatja háziállatát, legyen szó kicsi-, felnőtt vagy idős cicusról. Az eledelek minőségi alapanyagokból készülnek, kiegyensúlyozottak és tartalmaznak minden ásványi anyagot és vitamint, amelyre bársonytalpújának szüksége van. Ráadásul olyan ellenállhatatlanok, hogy kedvence azonnal a táljához rohan majd, így minden étkezés élvezetesen telik! A WHISKAS® eleségeivel a legjobb törődést biztosíthatja tappancsos társa számára.

A WHISKAS® alutasakos eledelek könnyen és gyorsan tálalhatóak, ráadásul krémes szószban, mártásban vagy aszpikban is elérhetőek.  A gyártási technológiának köszönhetően a tápok jobban megőrzik a természetes ízeket.  A WHISKAS® szárazeledelek ízletes töltött falatkákat tartalmaznak, amelyek kívül ropogósak, belül pedig ínycsiklandóan krémesek. A széles kínálatban biztosan Ön is megtalálja a macskájának leginkább megfelelő ízletes eledelt.

A nagyszerű hírt még nem is említettük! Most igazán megéri ellátogatnia Fressnapf áruházaink egyikébe, ugyanis augusztus 8. és 31. között a 12x85g-os, a 12x100g-os nedves- és az 1,4 kg-os száraz WHISKAS® macskaeledeleket 999 Ft-ért szerezheti be minitigrise számára. Reméljük, Önnel is találkozunk áruházainkban!

Megnézem a termékeket!