Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ewok gondoskodó, szerető gazdijára vár!!!!

Ewok gondoskodó, szerető gazdijára vár!!!!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Yorkie és vadásztacskó keveréke
Szín:ordas
Kor:Idős
Megye: Bács-Kiskun
Város:Kecskemét
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 331-9333

Hű Mentorunk Ewok védencünkről:

“Kb. 5 kg-os, idősebb, yorkie-keverék, kisfiú. Nyugodt, kedves, barátságos. Mikor bekerült a Menhelyre, csak állt a kenneljében, nem igazán tudta, mi is történik Vele. Gondozóinak köszönhetően megérezte, hogy most már biztonságban van, óvják, védik, a kutyatársaság is jól hat Rá, úgyhogy az eltelt egy hónap alatt elkezdett kinyílni.

A karjaimban vittem ki a játszótérre, a kezdeti kis félelem oldódott, csak meg kell ismerkednie a Vele foglalkozóval. Bátran nézegetett , szimatolgatott, hiszen olyan sok ember és kutyus vette körül Őt. Gyönyörű kis hangján ugatni is hallottam. Férjem gondoskodó szeretete teljesen elbűvölte, most már Ő kezdeményezte a kényeztetést, bújt, engedte szőrét ápolni, fel lehetett venni bármikor. Kis időt otthagytuk, mikor visszatértünk: nyüszögött, hogy végre ismét ott voltunk!

Elmondta Ő, mire van szüksége: egy olyan felelősségteljes, gondos Gazdira, családra, akinél biztonságban töltheti el életét, vigyáznak Rá, ápolják kis lelkét, bundáját karban tartják, egyszóval mindent megadnak Neki, ami Őt igazán megilletné.

Ewok adatlapja, még több információval, képpel: http://menhely.eu/?r=30&kid=10280&page=

Kérlek, látogasd meg, ismerkedj meg Vele, hatalmas élmény!

Szeretettel és reménnyel telve várja Gazdikáját!”