Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Fanna porcelánlelkű, bújós tünemény

Fanna porcelánlelkű, bújós tünemény

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Félős Fanna – 1-2 év körüli mix szuka

 

Félős Fanna talált kutyaként került a gondozásunkba, napokig tartott mire állatbarátoknak sikerült őt megfogni, azonosító chippel nem rendelkezett és eredeti tulajdonosa sem jelentkezett érte.

Érkezésekor a sok izgalomtól majd kiugrott a szíve, minden idegen és új volt számára, a nyakörvet és a pórázt sem ismerte, mindentől és mindenkitől rettegett, halálosan rémült volt, de se harapásnak, se agressziónak nyoma sem volt benne.

Kapott nyakörvet, hámot, chipet, oltásokat, tablettákat, fésülést, mindennapos macerálást, öleléseket, és puszit az arcára, és már végre nem reszket minden egyes érintéstől, már szépen eszik is végre, mert napokig volt, hogy egyetlen falatot sem fogadott el.

Nagyon jó úton halad, hogy egy kiegyensúlyozott álomkutya legyen, türelmes gazdit keres, aki megismerteti a számára még ismeretlen világgal, és nem várja el tőle, hogy mindent az első perctől tökéletesen tudjon.

 

Képek Fannáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/felosfanna/

 

Fanna kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html