Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Fanni golden retriever jellegű gazdát keres

Fanni golden retriever jellegű gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:golden retriever jellegű
Szín:arany
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: szuka
kor: 1 éves
szín: arany
fajta: golden retriever

leírás:
Fanni egy éves golden lány, akinek a története végtelenül tragikus, de igyekszünk hinni benne és maradéktalan gyógyulásában.
Fanni egy véletlen baleset áldozata lett, gazdája sajnos áthajtott rajta. Nem hagyták őt magára, a legjobb szándékkal, azonnal orvoshoz vitték őt és (teljesen érthető módon) azt hitték, kutyájuk újra a régi lesz. De nem ez történt… Sebei nem gyógyultak, Fanni nem volt jól, emiatt a helyi állatvédők segítségét kérték a gazdik, majd ezután került hozzánk. Jelenleg is állatkórházban van, mivel állapota kritikus: a beültetett implantátumait azonnal el kellett távolítani egy fertőzés miatt, ennek tenyésztési eredményét jelenleg is várjuk. Sajnos felmerült egy esetleges gerinc törés lehetősége is, az ezzel járó vizelet- és széklettartási problémákkal együtt… Egyszóval Fanni sorsa még bizonytalan, állatorvosainktól a legjobb ellátást kapja, de lehet hogy ez is kevés lesz.
Fanni ellátása, vizsgálatai, műtéteinek extra magas költségei és a kórházi mindennapok díja nagyon nagy terhet ró egyesületünk számlájára, ezért szeretnénk kérni, hogy lehetőségeitekhez mérten, akár csak egy doboz fagyi árával, támogassátok Fanni ellátását, miközben drukkoltok neki, imádkoztok érte, hisz sorsa csak a szerencsén múlik!

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Gazdától jött állatvédők segítségével balesetet követően
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség:

Fanni goldi fóruma https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1618

Fanni képtára