Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Black Weekend akció a Fressnapf áruházakban

Keresse a fekete árcédulákat!

2018. november 22.

Black Weekend akció a Fressnapf áruházakban

Ismét elérkezett a Black Friday ideje. Azonban a Fressnapfnál nem csak egy, hanem három napig szerezheti be kedvence számára a mennyei finomságokat, az izgalmas játékokat vagy a mindennapokban hasznos kiegészítőket.

A karácsonyi ajándékok vásárlását nem lehet elég korán elkezdeni. Fekete Hétvégénk a legjobb alkalom arra, hogy beszerezze bundás, tollas vagy pikkelyes cimborája számára a tökéletes meglepetést. Bármivel is szeretne kedveskedni háziállatának, akciós termékeink között biztosan megtalálja a megfelelő ajándékot számára.

Természetesen ebből az alkalomból mi is készültünk meglepetéssel! November 23. és 25. között érdemes ellátogatnia Fressnapf üzleteink egyikébe, ugyanis több mint 100 termékünket leáraztuk. Tegye boldoggá háziállatát és válasszon akár 70%-os akciós ajánlataink közül! Sok szeretettel várjuk Önt és kedvencét áruházainkban! 🙂

Megnézem a termékeket!