Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Fél éve él velem 7 éves macskám, menhelyről fogadtam be. Bár engem már egészen megszeretett, de nagyon bizalmatlan, félős macska. A legnagyobb gond, hogy egyáltalán nem engedi megfogni magát, stresszel és menekül. A hordozó doboztól is fél, pedig gyakran teszek bele jutalomfalatot. Bűntudatom van, amiért emiatt még nem volt orvosnál, mióta nálam van, bár teljesen egészségesnek tűnik. Tavasszal aktuális lesz az oltása, ezért tovább nem halogathatom majd. Tudna tanácsot adni, hogyan nyerhetném el a bizalmát, hogy legalább akkor meg lehessen fogni, amikor muszáj?

2019.02.08

Állatorvos

Ez egy nagyon hosszú folyamat lehet. Sajnos, ha egy macska nem lett nagyon szelíd felnőtt korára, akkor sajnos sok esetben soha nem lesz annyira simulékony természete.  Egy macskánál semmit se lehet erőltetni. Sok finomság, sok türelem, esetleg Feliway párologtató és spray segíthet…

Vissza a kérdésekhez