Cicaszámtan a Fressnapfnál! 2+1 Félix akció

2019. február 06.

Cicaszámtan a Fressnapfnál! 2+1 Félix akció

A Fressnapf olyan meglepetéssel készül a cicagazdik számára, amelynek cicusa is kétségkívül örülni fog, és sok közös vidám pillanattal hálálja meg a gondoskodást és a mennyei falatokat! Számoljon újra cicaszámtan akciónk keretein belül, mert nálunk most a 2 valójában 3!

Minden egyes Félix receptúra prémium minőségű, ízletes alapanyagokból készült és megtalálható benne minden, amire a kis csínytevőknek szüksége lehet. Esszenciális Omega 6 zsírsavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak, annak érdekében, hogy 100%-osan kielégítsék macskája napi szükségleteit. A puha falatkák étvágygerjesztő látványának, mennyei ízének és csalogató illatának kistigrise sem fog tudni ellenállni.

A Felix eledelek széles kínálatában biztosan talál kedvence kedvére való ízkombinációt, amely amellett, hogy tápanyagokban gazdag, biztosan kielégíti változatos igényeit. Csirke, lazac, nyúl, bárány és marha ízesítésű csemegék is találhatóak a választékban.

A legjobb hírt hagytuk a végére! Február 6. és 19. között 2+1 akció a Fressnapfnál! Ha 2 Felix 12*100 grammos tasakos eledelt vásárol, akkor a harmadikat ingyen viheti haza bársonytalpú barátjának. Felkeltettük az érdeklődését? 🙂

Megnézem a termékeket!