Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun alpesi széna 5kg/150l

fit+fun alpesi széna 5kg/150l

3 699 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001011656

Állateledel valamennyi rágcsáló és nyúl számára. Alomként használva higiénikus és szagmegkötő hatású. A fit+fun alpesi széna tiszta növényi eledel - természetes viszonyok között termelt ízletes füveket és mezei virágokat tartalmaz, melyeket napon és friss levegőn szárítva, kíméletesen elkészítve és különleges eljárással portalanítva csomagolnak. A fit+fun alpesi széna gazdag egészséges és életfontosságú rostokban. A termék gondoskodik a természetes fogkopásról és segíti az emésztést és a bélflóra működését. Csak takarmányozási célra!

Etetési javaslat: A fit+fun alpesi széna korlátlanul etethető.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok